Meniu
Coșul tau

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Acest site web (numit în continuare „SITE„) este administrat de SC Bomani SRL (numită în continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social în Strada Radu de la Afumați nr. 15a, Sector 2, București având codul de înregistrare 31166870, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1143/2013.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, SOCIETATEA precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. De asemenea, unele caracteristici stocul sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conține erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționată pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comandă.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii firmei SC Bomani SRL.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ului de către un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDA confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENȚII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.

DERULAREA OPERAȚIUNILOR DE VÂNZARE PE SITE. CONTRACTUL
Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA își derulează operațiunile pe SITE.

Dacă SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea SOCIETĂȚII către CIENT, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată ca având valoarea unui CONTRACT.

Așadar, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

OBIECTUL CONTRACTULUI.
Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele și serviciile cu privire la care CLIENTUL și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menționate de către SOCIETATE pe SITE.

PREȚUL CONTRACTULUI.
Prețul produsului/produselor este acela menționat pe SITE.

Pentru a fi aplicabil prețul produsului trebuie să fie sincer și serios. Astfel, SOCIETATEA atenționează asupra faptului există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale SITE-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate sa nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra prețului corect.

MODALITATEA DE LIVRARE.
SOCIETATEA își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situație.

SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar având același preț sau un preț diferit, în situația în care produsul solicitat inițial nu este disponibil, numai după informarea și cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firmă de curierat sau poate fi ridicat de la depozitul SOCIETĂȚII conform opțiunii CLIENTULUI.

MODALITATEA DE PLATA
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în COMANDĂ. SOCIETATEA va emite către CLIENT o factură pentru produsele și serviciile ce urmează a fi livrate, obligația CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
Plata în numerar: Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din depozitul SOCIETĂȚII.
În cazul livrării produsului printr-o firmă de curierat, plata produsului se face la livrarea coletului către CLIENT. Plata se va face direct către firma de curierat pe baza de chitanță.

SOCIETATEA atenționează CLIENȚII că în cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către SOCIETATEA să permită CLIENTULUI deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării contravalorii a acestora.

Ordin de plată: Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății.

În afară de cazul în care este agreat de SOCIETATE și CLIENT diferit, SOCIETATEA se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate produselor și serviciilor comandate de către CLIENȚI în momentul predării acestora către curier, pe baza de contract, sau către reprezentantul CLIENTULUI.

SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare la CLIENT.

SOCIETATEA va efectua livrarea produselor și serviciile doar pe teritoriul României.
Proprietatea asupra produselor și serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuării plății.

POLITICA DE RETURNARE
Conform legislației române, puteți să returnați produsele comandate de pe site-ul www.boemahome.ro în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea lor. Legea în domeniu prevede: „Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate după completarea formularului de retur.

CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA
Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.
SOCIETATEA va fi întotdeauna responsabil față de CLIENT pentru toate obligațiile contractuale.

TERMENI DE LIVRARE
SOCIETATEA va livra produsele în cadrul termenelor menționate pe site pentru produsul comandat, la data generării COMENZII sau în cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu excepția cazului în care părțile au convenit altfel.

SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate în termen de maximum 30 de zile.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunța CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care SOCIETATEA primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru sa se considere o încălcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

SOCIETATEA prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENȚI a datelor personale necesare executării CONTRACTULUI și se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Datele obținute de către SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate măsurile pentru protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENȚI către firma de curierat care va livra produsele precum și către unitățile bancare prin care vor fi procesate plățile on-line.

INFORMAȚII LEGALE

RĂSPUNDEREA SOCIETĂȚII.

SOCIETATEA nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nici o pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene și condiții/CONTRACTULUI și celorlalte instrucțiuni menționate pe SITE.

SOCIETATEA nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării SITE-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

SOCIETATEA nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a oricărei din obligațiile sale conform CONTRACTULUI și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

GARANȚII

Toate produsele comercializate pe SITE, cu excepția celor resigilate, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Reclamațiile privind deficiente ale produsului/produselor achiziționate pot fi făcute telefonic sau accesând Formularul de Contact.

FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICȚIA.

CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SOCIETATE și CLIENT se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din România.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ.

Toate materialele integrate în acest SITE sunt proprietatea intelectuală a SOCIETĂȚII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totuși, paginile complete ale SITE-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Fără a trece cu vederea aplicabilitatea generală a celor menționate anterior, SOCIETATEA poate oferi ocazional oportunitatea de a descărca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.